Support act Aïcha Cherif
november 23, 2018
9:00 pm
Emmen
Grand Café Plein
Google Map

De Limburgse Aïcha Cherif en het Drentse talent Nadua staan vrijdag 23 november op het podium van Grandcafé Plein in Emmen.

De optredens van deze nieuwe talenten van eigen bodem vinden plaats op initiatief van stichting The Bake Shop.

Aïcha Cherif
De muziek van de Limburgse Aïcha Cherif past in het rijtje tussen Lianna la Havas en Trixie Whitley, met een vleugje Nothing but Thieves. Alternatieve rock met rauwe gitaren, melancholische melodieën en eigenzinnige songs. In 2016 won Aïcha de landelijke finale van talententraject Kunstbende, waarna ze geselecteerd werd voor Popronde, voorprogramma’s van o.a. Trixie Whitley en Chantal Acda mocht doen, en al op Lowlands en Pinkpop speelde.

Nadua
Nadua is een singer-songwriter uit Assen. Met haar teksten, recht uit het hart, raakt ze bij ieder publiek een gevoelige snaar. Nadua werd vanuit Drentsch Peil XL geselecteerd voor het Hit the North traject, vanuit waar ze een plek op Eurosonic/Noorderslag 2019 verdiende. Daarnaast speelde ze als voorprogramma van het War Requiem van het Noord Nederlands Orkest, dat haar protestsong ‘Red’ als beste uitkoos, uit vele inzendingen. Radio 2 is fan van single ‘Where do we go’.

Het eerste optreden begint vrijdag om 21.00 uur. De entree is gratis. Onder de naam The Bake Shop Presents! organiseert Stichting The Bake Shop met regelmaat avonden waar jong, Nederlands muziektalent centraal staat.