Nadua ft. Jamundo band
november 30, 2018
11:00 pm
Groningen
De Drie Gezusters
Google Map

JAMUNDO organiseert op vrijdag 30 november de jamsessie in de ‘Classic’-ruimte van De Drie Gezusters in hartje Groningen.

23:00 – 23:30 OPENING // NADUA
#TRECE trappen we af samen met Nadua! NADUA Kramer is een Nederlandse songwriter met roots van het Indische eiland Java. Muziek was altijd al aanwezig in haar familie en op vroege leeftijd had ze als droom om succesvol te worden met het maken van muziek. Ze schrijft vooral over gebeurtenissen in haar omgeving en over de mensen die dicht bij haar staan. Zo weet ze in haar songs, het persoonlijke om te zetten in het universele en raakt daarbij velen. Nadua heeft al op meerdere radiostations haar stem laten horen en haar demo “Where do we go” werd gedraaid op NPO Radio 2.

In de openingsact NADUA spelen:
Zang/akk. git – Nadua Kramer
Elec. git – Omri Soekatma
Basgitaar – Rosan Asmussen
Drums – Hugo Erenmalm

23:30 – 02:00 JAMSESSION
De Drie Gezusters wordt omgetoverd tot een tropische oase met geïmproviseerde live-muziek. We brengen een compleet ingerichte percussiehoek mee met alle nodige
instrumenten voor bijvoorbeeld een latin-salsajam of Afrikaanse flavours of arabische 1000-en-1-nacht. Een tropische beleving die het publiek de kans geeft lekker te dansen. Tevens een prima opwarming voor de nacht die na 01:00u ingaat.

Al het muziektalent in Groningen wordt uitgedaagd mee te doen. We hebben in ons team o.a. Joey Nojodikromo, Rosan Asmussen, Yas Jeanine of Felipe Andres als host die de
avond aan elkaar praten. Iedereen die wil spelen kan zich melden bij hen!